Dempers

Grid View:

demper Force 6 gram transparant

(0)
4,35€

Pacific Force demper Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De langwerpige demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: tr..

Niet op voorraad
Quickview

demper Pro Feel groen/oranje 2 stuks

(0)
7,00€

Wilson demper Pro Feel Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: groen, oranj..

demper rubber 60-delig

(0)
51,20€

Atipick dempers Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De ronde demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: multicolor Ge..

demper Square 4 gram transparant/oranje

(0)
4,04€

Pacific Square demper Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De ronde demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: transpa..

demper VIB snake 3,5 gram zwart

(0)
4,24€

Pacific VIB snake demper Een speciale langwerpige demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. de demper geeft een optimale demping voor 4-6 lengte snaren en is geschikt voor alle racke..

demper Vibra 2,5 gram wit 2 stuks

(0)
3,38€

Pacific Vibra demper Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De ronde demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: wit Gesl..

demper Vibra 2,5 gram zwart 2 stuks

(0)
3,38€

Pacific Vibra demper Een speciale demper die de trillingen van de snaren optimaal reduceert. De ronde demper is geschikt voor alle rackets en is eenvoudig te plaatsen. Specificaties: Kleur: zwart Ge..

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7