Scheerlijnen

Grid View:

paratouw 8 mm legergroen 4 meter

(0)
5,17€

Macgyver paratouw Paratouw van Macgyver in de kleur legergroen. Dit touw is geschikt voor het vastsnoeren van bagage, zekeren van zeilen en het zekeren van jouw tent. Dit paratouw is niet geschikt vo..

scheerlijn 4 mm x 4 meter groen 4 stuks

(0)
5,47€

Umefa scheerlijn Scheerlijn in felle kleur. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Materiaal: nylon Lengte: 4 meter Dikte: 4 mm Geleverd per 4 stuks..

scheerlijn op haspel 4 mm nylon 20 meter fluorescerend

(0)
3,35€

ProPlus scheerlijn op haspel Deze haspel met fluorescerende scheerlijn van ProPlus is ideaal voor het spannen van tenten, vouwwagens, luifels of windschermen. De scheerlijn is op de juiste lengte af ..

scheerlijn op haspel 4 mm nylon 20 meter glow-in-the-dark

(0)
5,76€

ProPlus scheerlijn op haspel Deze haspel met glow-in-the-dark scheerlijn van ProPlus is ideaal voor het spannen van tenten, vouwwagens, luifels of windschermen. De scheerlijn is op de juiste lengte a..

scheerlijn op haspel 4 mm nylon 20 meter wit

(0)
3,46€

ProPlus scheerlijn op haspel Deze haspel met scheerlijn van ProPlus is ideaal voor het spannen van tenten, vouwwagens, luifels of windschermen. De scheerlijn is op de juiste lengte af te knippen en i..

scheerlijn op houder wit 3 mm 20 mtr

(0)
5,39€

Umefa scheerlijn Scheerlijn op houder. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: nylon Lengte: 20 meter Dikte: 3 mm..

scheerlijnen fluorescerend 4 meter geel 4 stuks

(0)
3,98€

ProPlus scheerlijnen Zet jouw tent goed vast met deze scheerlijnens van ProPlus. De scheerlijnen zijn fluorescerend waardoor ze ook in het donker goed waarneembaar zijn en je er dus niet over struike..

tentspanner met haak 6 stuks zwart 13 cm

(0)
6,55€

Umefa tentspanner Tentspanner met stalen haak. Te gebruiken om je tent strak aan de haringen te maken. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: staal/rubber Lengte: 13 cm Inhoud: 6 Tentspanners..

zeilbinder met ballen 40 cm wit 2 stuks

(0)
8,84€

Seilflechter zeilbinder Zeilbinders zijn bedoeld om een zeil stevig te bevestigen maar kunnen verder worden gebruikt voor diverse doeleinden. Specificaties: Materiaal touw: polyester Materiaal bal: ..

zeilbinder met ballen 50 cm wit 2 stuks

(0)
8,10€

Seilflechter zeilbinder Zeilbinders zijn bedoeld om een zeil stevig te bevestigen maar kunnen verder worden gebruikt voor diverse doeleinden. Specificaties: Materiaal touw: polyester Materiaal bal: ..

zeilbinder met haken 35 cm wit 4 stuks

(0)
8,78€

Seilflechter zeilbinder Zeilbinders zijn bedoeld om een zeil stevig te bevestigen maar kunnen verder worden gebruikt voor diverse doeleinden. Specificaties: Materiaal touw: polyester Materiaal haak:..

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11