Skateboards

Grid View:
Niet op voorraad
Quickview

skateboard Blue Wolf 31 x 8 inch hout wit/zwart

(0)
72,60€

Tempish BLUE WOLF skateboard Het BLUE WOLF skateboard van Tempish is geschikt voor halfgevorderde rijders die een beetje op het board kunnen en iets nieuws willen leren in een skatepark of bowl. Het ..

skateboard Crazzy 31 x 8 inch hout zwart

(0)
58,99€

Tempish CRAZZY skateboard Skateboard is geschikt voor beginners die iets nieuws willen leren in een skatepark of gewoon over straat willen rijden. Het Chinese esdoornbord is zwaarder en voornamelijk ..

skateboard Empty 31 x 8 inch zwart 2-delig

(0)
72,60€

Tempish EMPTY skateboard Skateboard is geschikt voor beginners die iets nieuws willen leren in een skatepark of gewoon over straat willen rijden. Het Chinese esdoornbord is zwaarder en voornamelijk o..

skateboard Explorate 31 x 8 inch hout zwart/oranje/blauw

(0)
58,99€

Tempisg EXPLORATE skateboard Skateboard is geschikt voor beginners die iets nieuws willen leren in een skatepark of gewoon over straat willen rijden. Het Chinese esdoornbord is zwaarder en voornameli..

skateboard Free Spirit 31 x 8 inch hout naturel/zwart

(0)
90,74€

Tempish FREE SPIRIT skateboard Het FREE SPIRIT skateboard van Tempish is geschikt voor meer ervaren rijders die al wat trucjes op het board kennen en door het skatepark of bowl willen rijden. Het Can..

skateboard Golden Owl 31 x 8 inch hout wit/zwart

(0)
90,74€

Tempish GOLDEN OWL skateboard Het GOLDON OWL skateboard van Tempish is geschikt voor halfgevorderde rijders die een beetje op het board kunnen en iets nieuws willen leren in een skatepark of bowl. He..

skateboard Ontop 31 x 8 inch hout naturel/zwart

(0)
90,74€

Tempish ONTOP skateboard Het ONTOP skateboard van Tempish is geschikt voor meer ervaren rijders die al wat trucjes op het board kennen en door het skatepark of bowl willen rijden. Het Canadese esdoor..

step RunAbout junior 145 mm aluminium zwart

(0)
49,67€

Schildkröt Funsports RunAbout step De Schildkröt step RunAbout is een echte blikvanger. Niet alleen voor kinderen, ook voor tieners. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Met als voordelen dat hi..

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8