Tafeltennisbats

Grid View:

Tafeltennis BAT Excell 2000 Carbon

(0)
55,88€

Cornilleau Tafeltennis Bat Excell 2000 Carbon. Professionele carbon tafeltennis bat voor controle en precisie, phs geperforeerd handvat systeem. Coating: Offensief. Dikte spons: 1,8 mm (met snelheidsp..

Niet op voorraad
Quickview

tafeltennisbat 25 cm hout/rubber blauw/grijs

(0)
3,15€

Gametime tafeltennisbat blauw/grijs Speel de leukste tafeltenniswedstrijden met deze supergave tafeltennisbat! De bat heeft een blauw-grijze kleur en is gemaakt van hout en rubber. De pingpongbat hee..

tafeltennisbat 25 cm hout/rubber grijs/zwart

(0)
3,15€

Gametime tafeltennisbat grijs/zwart Speel de leukste tafeltenniswedstrijden met deze supergave tafeltennisbat! De bat heeft een grijs-zwarte kleur en is gemaakt van hout en rubber. De pingpongbat hee..

tafeltennisbat Arctic 5 Star 26 cm hout/rubber zwart/rood

(0)
11,75€

Fox TT tafeltennisbat Arctic 5 Star Deze tafeltennisbat van Fox TT is ontworpen voor de competitieve speler. Het optimale ITTF TopEnergy design zorgt voor een excellente draai en snelheid van het bat..

Tafeltennisbat Carbotec 900 Flare zwart

(0)
66,84€

Donic Schildkröt tafeltennisbat Hoewel het Carbotec 900 tafeltennisbatje gemaakt is voor de allrounder, heeft het batje meer kenmerken voor een defensieve speler. Het batje heeft meer controlerende k..

Tafeltennisbat Perform 800

(0)
40,12€

Cornilleau Perform 800 tafeltennisbat. De homogene structuur van de Koto 2 laag geeft de bat meer slagkracht voor een meer explosief spel. Het handvat is lichter vanwege zijn balsahout kern. Daarnaast..

tafeltennisbat Silver 2 Star 23 cm hout/rubber blank/rood

(0)
4,79€

Fox TT tafeltennisbat Silver 2 Star Deze tafeltennisbat van Fox TT is ontworpen voor de recreatieve speler en clubspelers. Het batje biedt optimale balans en controle en is daarom ideaal om vaardighe..

tafeltennisbat Top Team 800 zwart

(0)
38,19€

Donic Schildkröt tafeltennisbal Top Team 800 Met dit superfijne tafeltennisbatje van Donic Schildkröt word jij de beste tafeltennisser! Het antivibratiesysteem zorgt voor meer balgevoel tijdens het t..

tafeltennisbat Top Team 900 zwart

(0)
38,19€

Donic Schildkröt tafeltennisbal Top Team 900 Met dit superfijne tafeltennisbatje van Donic Schildkröt word jij de beste tafeltenniser! Het antivibratiesysteem geeft meer balgevoel tijdens het tafelte..

tafeltennisbat Urban 3 Star 25,5 cm hout/rubber zwart/rood

(0)
6,51€

Fox TT tafeltennisbat Urban 3 Star Deze tafeltennisbat van Fox TT is ontworpen voor de recreatieve speler en clubspelers. Het optimale ITTF Taichi design zorgt voor een excellente performance van dit..

Tafeltennisbat Waldner 5000 attack zwart

(0)
76,40€

Donic Schildkröt tafeltennisbat Win al jouw tafeltenniswedstrijden met deze Waldner 5000 bat. Het batje is speciaal gemaakt voor de agressieve aanvallende speler. Deze lijn is ontwikkelt met behulp v..

Tafeltennisbat Waldner 900 attack zwart

(0)
57,29€

Donic Schildkröt tafeltennisbat Win al jouw tafeltenniswedstrijden met dit Waldner 900 batje. Het batje is speciaal gemaakt voor de aanvallende speler die veel gebruik maakt van "spin"-ballen. Deze l..

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18