Wandelstokken

Grid View:

all terrain tip Stockspitze 13 mm staal/rubber zwart

(0)
17,87€

Exel All Terain wandelstoktip De 'All Terrain Tip' is zo ontworpen dat je altijd de ideale tip bij hebt, of het nu op asfalt of off-road is. Je kunt de punt op je sticks gemakkelijk vervangen omdat z..

handgreep OEB QR Grip 17 mm kurk zwart/naturel 2-delig

(0)
26,84€

Exel OEB QR Grip handgreep De OEB QR Grip handgreep van Exel is het perfecte hulpstuk voor op jouw Nordic Walking stok! De handgreep bestaat uit een mix van kurk en rubber, waardoor het duurzamer is ..

handriem Fusion QR Multiple Strap textiel zwart 2-delig

(0)
26,84€

Exel Fusion QR Multiple Strap handriem De Fusion QR Multiple Strap handriem van Exel is het perfecte hulpstuk voor op jouw Nordic Walking stok! De handriem past gegarandeerd doordat deze verstelbaar ..

Nordic walking stokken Avanti 110-135 cm carbon zwart

(0)
115,81€

Exel Avanti Nordic walking stokken De Avanti Nordic walking stokken van Exel zijn verstelbaar in hoogte dus altijd geschikt voor jou lengte en loophouding. De stokken zijn gemaakt van 75% koolstof wa..

Nordic walking stokken Pro 110-135 cm carbon zwart/rood

(0)
133,76€

Exel Pro Nordic walking stokken De Pro Nordic walking stokken van Exel zijn verstelbaar in hoogte dus altijd geschikt voor jou lengte en loophouding. De stokken zijn gemaakt van 100% koolstof waardoo..

Nordic walking stokken Trainer 110-135 cm carbon turquoise

(0)
88,88€

Exel Trainer Nordic walking stokken De Trainer Nordic walking stokken van Exel zijn verstelbaar in hoogte dus altijd geschikt voor jou lengte en loophouding. De stokken zijn gemaakt van 50% koolstof ..

Nordic walking stoktip 13 mm staal zwart

(0)
15,17€

Exel Nordic walking stoktip De Nordic walking stoktip kan gemakkelijk worden vervangen. Ze zijn niet gelijmd en daardoor kan je met bijvoorbeeld een schroevendraaier de aangewezen inkeping losmaken ..

opzetstuk Pad All Terrain 13 mm rubber zwart 2-delig

(0)
8,89€

Exel Pad All Terrain opzetstuk Het Pad All Terrain opzetstuk van Exel is het perfecte hulpstuk voor aan de punt van jouw Nordic Walking stok! De punt biedt ondersteuning bij wandelingen op zowel asfa..

opzetstuk trekking pad one-size rubber zwart

(0)
8,89€

Exel opzetstuk trekking pad Dit opzetstuk van Exel is het perfecte hulpstuk voor aan de punt van jouw Nordic Walking stok! De punt biedt ondersteuning bij wandelingen op zowel asfalt als off-road. H..

TPR einddoppen wandelstok 40 mm zwart per 2 stuks

(0)
2,24€

Abbey TPR einddoppen Deze universele rubberen einddoppen zijn geschikt voor alle soorten wandelstokken. Ze hebben een stalen versterking en de doppen zijn met name geschikt voor het lopen op harde on..

wandelstok Camino telescopisch verstelbaar zilver/blauw

(0)
17,06€

Abbey Camino wandelstok Driedelige telescopisch verstelbare wandelstok van Abbey met klikvergrendeling en anatomisch gevormde handgreep met kurk en EVA. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: zilver..

wandelstok Camino telescopisch verstelbaar zwart/rood

(0)
17,06€

Abbey Camino wandelstok Driedelige telescopisch verstelbare wandelstok van Abbey met klikvergrendeling en anatomisch gevormde handgreep met kurk en EVA. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: zwart,..

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15