Zwembadfilters

Grid View:

filterpatroon flowclear 10,6 x 20,3 cm papier wit/blauw

(0)
5,39€

Bestway filterpatroon flowclear type 3 Houd je zwembad schoon en helder met dit filterpatroon. Het is belangrijk dat je regelmatig je filter schoonmaakt en vervangt, als je ze regelmatig reinigt dan ..

overwintering zwembad Winterproof 1 liter

(0)
11,07€

BSi Winterproof zwembad overwintering Het is zonde om al je zwembadwater weg te laten lopen in de winter. Je kunt beter kiezen voor een effectief middel dat het water de winter door kan helpen. Met d..

overwintering zwembad Winterproof 5 liter wit

(0)
38,93€

BSi Winterproof zwembad overwintering Het is zonde om al je zwembadwater weg te laten lopen in de winter. Je kunt beter kiezen voor een effectief middel dat het water de winter door kan helpen. Met d..

tabletten patroonfilters FilterFlock wit 10 stuks

(0)
10,55€

Interline Filterflock tabletten Deze FilterFlock tabletten verbeteren de filter fijnheid van de filter en verzamelen de kleinste deeltjes voor afvoer naar de filter. De tabletten kunnen gebruikt word..

zwembadfilterset Eco 4,6 m³/uur wit 200W 8-delig

(0)
238,70€

Interline Eco filterset Deze Interline filterset is een voordelige filterset die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De minimale pompcapaciteit is 4,6 m³/uur. De luchtklep van de pomp k..

zwembadfilterset Eco 5 m³/uur wit 300W 8-delig

(0)
246,73€

Interline Eco filterset Deze Interline filterset is een voordelige filterset die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De minimale pompcapaciteit is 5 m³/uur. De luchtklep van de pomp kan..

zwembadfilterset Eco 6 m³/uur wit 450W 8-delig

(0)
292,86€

Interline Eco filterset Deze Interline filterset is een voordelige filterset die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De minimale pompcapaciteit is 6 m³/uur. De luchtklep van de pomp kan..

zwembadfilterset Eco 8 m³/uur wit 600W 8-delig

(0)
357,06€

Interline Eco filterset Deze Interline filterset is een voordelige filterset die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De minimale pompcapaciteit is 8 m³/uur. De luchtklep van de pomp kan..

zwembadfilterset Fiberclean 6 m³/uur zwart/wit 8-delig

(0)
249,17€

Interline Fiberclean filterset De Interline Fiberclean filterset is speciaal ontworpen voor het gebruik van Fiberclean. Deze innovatieve manier van zwembadfiltratie is een zeer efficiënt en duurzaam ..

zwembadfilterset Pro 13 m³/uur zwart 8-delig

(0)
427,24€

Interline Pro filterset Deze Interline filterset is een voordelige filterset die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. De minimale pompcapaciteit is 13 m³/uur. De luchtklep van de pomp ka..

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10